5 juli 2024

Afscheidsseminar Debbie Maas

Na zes jaar stichting Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond te hebben geleid, heeft onze gewaardeerde bestuurder Debbie Maas haar vertrek aangekondigd. Hier vindt u het actuele programma van haar afscheidsseminar voor genodigden op donderdag 29 augustus 2024. 

Programma onder leiding van Judith Westeneng (manager VTRR)

  • 14.45 – 15.15 uur Inloop
  • 15.15 – 17.00 uur Opening en inhoudelijk programma
  • 17.00 – 18.30 uur Afscheidsborrel
  • Locatie: Rotterdam, we informeren u nog over de exacte locatie 

Na zes jaar stichting Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond te hebben geleid, heeft onze gewaardeerde bestuurder Debbie Maas haar vertrek aangekondigd. Graag nodigen wij u uit om samen met ons op een goede manier afscheid van haar te nemen.

Thema: ‘Samenwerken als sleutel’

Debbie heeft zich de afgelopen zes jaar met hart en ziel ingezet voor het duurzaam stoppen van geweld. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u conform de handelswijze van Debbie – in verbinding en door samenwerking – graag mee in deze missie. Inspirerende sprekers delen hun ideeën voor een integrale aanpak van geweld, dwars door organisaties heen en in samenwerking met alle betrokkenen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Uw aanwezigheid zou veel voor ons en Debbie betekenen. Hopelijk zien we u deze middag, om Debbie gezamenlijk uit te zwaaien en tegelijkertijd om geïnspireerd verder te werken aan het doel waar zij de afgelopen jaren ook met zoveel passie aan heeft gewerkt.

 

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.