16 maart 2020

Info coronavirus

16 maart 2020 Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond heeft maatregelen genomen om besmetting met het coronavirus te verminderen maar ons werk gaat wel door! Voorlopig werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis of starten eerder of later. Ook hebben we bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen afgezegd.

Onze medewerkers wegen continu zorgvuldig het belang af van zowel onze cliënten, samenwerkingspartners als de collega’s. Bij elk cliëntcontact maken we daarom én een expliciete afweging van het risico op besmetting én de veiligheid van ons allen.

Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet of op een andere manier plaatsvinden. Denk daarbij aan een bezoek op de locatie van Veilig Thuis (Paul Krugerstraat 181 te Rotterdam) of via de telefoon. Onze medewerkers bellen van te voren op om samen te bespreken of het bezoek door zal gaan. Als het bezoek doorgaat, zullen medewerkers geen handen schudden om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt.

We vragen uw begrip hiervoor.
Heeft u nog andere vragen? Stelt u ze dan aan de betreffende medewerker Veilig Thuis

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.