19 november 2019

Nieuw: Boekenlegger Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

In elke schoolklas zit gemiddeld 1 kind dat te maken heeft met een vorm van kindermishandeling of huiselijk geweld.  “Ieder kind dat opgroeit in een onveilige situatie is er één te veel”, zegt Debbie Maas, bestuurder Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond,

Daarom brengt Veilig Thuis in de Week tegen Kindermishandeling een nieuw ontwikkelde boekenlegger uit. Met vijf korte weetjes wordt de aandacht getrokken, tips gedeeld en informatie gegeven over de diensten van Veilig Thuis. Tot slot wordt de lezer geattendeerd op het feit dat hij het verschil kan maken en een bijdrage kan leveren aan het stoppen van kindermishandeling. De boekenlegger is verspreid onder alle bibliotheken in Rotterdam.

U kunt de boekenlegger hier dowloaden.

Wilt u ook deze boekenlegger verspreiden en ons helpen het thema kindermishandeling bespreekbaar te maken? Dat kan! Stuur een email met adres en oplage naar info[at]veiligthuisrr.nl.

Maak het verschil. Stop huiselijk geweld en kindermishandeling.

“Heeft u een vermoeden maak je zorgen bespreekbaar en reik een helpende hand aan het kind!”, aldus Maas.

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.