13 december 2017

Nieuwe folders voor leerkrachten en ouders

13-12-2017

Graag willen we vanuit Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond (VTRR) de leerkrachten en de ouders informeren over wie wij zijn en wat wij doen en kunnen betekenen in het geval er vermoedens zijn van kindermishandeling en huiselijk geweld. Daarom heeft VTRR twee nieuwe folders ontwikkeld voor beide doelgroepen.

  • Folder voor leerkrachten: hierin komen de volgende onderwerpen aan bod: wat is kindermishandeling, hoe signaleer je het, de meldcode (de 5 stappen), wat gebeurt er na een melding en hoe kun je VTRR bereiken.
  • Folder voor ouders: met hierin de onderwerpen: wat houdt de meldcode in, wat is huiselijk geweld en kindermishandeling en wat kan VTRR betekenen voor ouders.

VTRR wil u hierbij vragen om deze folders binnen uw school onder de aandacht te brengen. Heeft u interesse om deze folders te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.