30 november 2017

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond gaat verhuizen

30-11-2017

Vanaf 4 december is Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond gevestigd aan de Paul Krugerstraat 181 in Rotterdam (Maashaven). De locatie Maashaven is voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar. Naast dat we uiteraard veel in de regio en bij partners te vinden zijn, is het een inspirerende plek waar we onze partners kunnen ontmoeten.

Vanaf 1 december is VTRR ook anders georganiseerd: we gaan werken in vier gebieden om zo de partners in het gebied goed en beter te kennen en goed bij de lokale infrastructuur aan te sluiten.

De vier gebieden zijn als volgt ingedeeld:

  • Regio Noord: Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland
  • Regio Oost: Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, stadscentrum, Delfshaven, Kralingen-Crooswijk, Noord, Overschie, Hillegersberg- Schiebroek en Hoek van Holland
  • Regio stad Rotterdam Zuid: Feijenoord, IJsselmonde, Charlois, Rozenburg en Hoogvliet-Pernis
  • Regio Zuid West: Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Goeree-Overflakkee

 

 

 

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.