7 oktober 2021

Vacature Assistent businesscontroller

Werken bij de afdeling bedrijfsvoering van Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond betekent aan de slag gaan met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van financiële verantwoordingen, dashboards mede ontwikkelen, processen ontwikkelen en vormgeven, administratieve systemen mede verbeteren en samen met energie werken aan onze ambities.
Binnen het team bedrijfsvoering krijg je de kans om jouw deskundige kennis op het gebied van financiën in te zetten en met jouw energieke en proactieve houding het verschil te maken in de ontwikkeling en uitvoering van onze dienstverlening. We zijn een jonge organisatie met veel uitdagende vraagstukken, ook op het terrein van bedrijfsvoering.

Ben jij het bedrijfskundig talent met specialisatie financiën en administratieve IT-systemen met een hands-on mentaliteit en wil je je ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij:
Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond geeft advies en beoordeelt meldingen, pleegt interventies (onderzoek) of stelt veiligheidsvoorwaarden op en zorgt dat er hulpverlening wordt ingezet rond huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Veilig Thuis is er voor iedereen in de regio Rotterdam Rijnmond: voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Veilig Thuis heeft een team van deskundige procesregisseurs, gedragswetenschappers en vertrouwensartsen waar iedereen zorgen over zichzelf, een kind, een gezin of partner aan kan voorleggen. Het primair proces wordt mede ondersteund door diverse beleidsprofessionals en het teamsecretariaat.

Assistent businesscontroller (32-36 uur)

Wat wordt je taak?
Als assistent businesscontroller ondersteun je de manager bedrijfsvoering/controller bij de uitvoerende werkzaamheden. Dit zijn o.a. verantwoordingen voor subsidies verzorgen, jaarrekening en begrotingen mede opstellen, toetsen op volledigheid en rechtmatigheid van aangeleverde boekingsgegevens, controleren op dwarsverbanden tussen delen van verschillende administraties, en binnen de afdeling bedrijfsvoering ondersteunen bij het mede vormgeven van dashboards, management- en sturingsinformatie en het vooral adviseren van het vereenvoudigen van de administraties door slimme IT-oplossingen.

Ons team is gebouwd op samenwerking. Met elkaar maken we continu afspraken over de doelen en de taken. We zoeken elkaar bewust op bij vraagstukken en zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd is afgerond. Jij houdt mede toezicht op de kwaliteit en planning. Je vindt het geen probleem jezelf kwetsbaar op te stellen en hulp te vragen als iets niet lukt. Als zaken niet lekker lopen ga jij hierover het gesprek aan met een constructieve houding om samen met collega’s te zoeken naar structurele oplossingen.

Wat breng je mee?
Je bent inhoudelijk op de hoogte van financiële- en administratieve ontwikkelingen Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met vergelijkbare taken. Je bent in staat om vragen van medewerkers en derden te vertalen en te implementeren.
Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding (bij voorkeur bedrijfskunde, bedrijfseconomie).

Verder vragen we dat jij jezelf herkent in onderstaande persoonskenmerken:
Je brengt een flexibele werkhouding mee, toont initiatief en maakt zaken snel eigen. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om prioriteiten te bepalen en werkt nauwkeurig. Je wordt enthousiast van financiële cijfers en data en het zorgdragen voor de kwaliteit van de (financiële) administratie. Daarnaast vind je het leuk om verschillende nieuwe taken op te pakken en weet je met een proactieve instelling taken tot een goed einde te brengen. Je hebt een open en op samenwerking gerichte houding. Je hebt een leergierige instelling, bent niet bang voor zelfreflectie en durft feedback te geven en te ontvangen.
Twijfel je over de affiniteit met het vakgebied, bel gerust om samen te kijken of er voldoende aansluiting is!
Daarnaast vinden wij de volgende competities organisatie breed belangrijk:
• Analytisch ben je sterk en zie jij kansen. Je kan makkelijk verbanden leggen en door jouw communicatieve vaardigheden weet jij de kansen optimaal te benutten;
• Je bent in staat jouw eigen weg te vinden in een dynamische omgeving én hebt het vermogen om effectief te kunnen samenwerken om tot betere prestaties te komen;
• Je kunt met weerstand omgaan en kan goed functioneren binnen een veranderend team.
• Je wilt resultaat zien van je werk en bent flexibel en veerkrachtig.
• Je hebt een sterk zelfbewustzijn en je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen en jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden wij:
Een pittige, boeiende en afwisselende baan. De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een verlenging bij gelijkblijvende omstandigheden. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Jeugdzorg. Je ontvangt een salaris in schaal 10 (minimaal €2.832 en maximaal €4255).
De CAO-Jeugdzorg heeft een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en aansluiting bij het pensioenfonds PFZW. VTRR heeft een aantal aantrekkelijke voorzieningen voor medewerkers zoals een volledige reiskostenvergoeding op basis van het OV en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Heb je nog vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Marco van den Oever, manager bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06-82337138 of Diny Koreman, HR-en opleidingsadviseur,
06-36448582.
Je uitgebreide motivatiebrief en CV kun je vóór 22 oktober a.s. sturen naar hrm@veiligthuisrr.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Het eerste gesprek vindt ‘s middags plaats op 26 oktober, het tweede gesprek ‘s middags op 27 oktober en afsluitend een arbeidsvoorwaardengesprek ’s ochtends op 28 oktober. Gezien de drukte op de agenda’s hier alvast rekening mee houden.

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.