6 mei 2024

Vertrek lid raad van toezicht Myriam El Khababi

Rooterdam, 6 mei 2024 – Per 1 mei legt Myriam El Khababi haar rol neer als lid van de raad van toezicht en als voorzitter van de kwaliteitscommissie van Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. Zij vervulde deze functie sinds begin dit jaar.

Myriam is zeer begaan met de missie van Veilig Thuis en wil daar aan bijdragen. In de afgelopen periode is zij echter tot het besluit gekomen dat de rol van toezichthouder haar niet past. We keken uit naar de samenwerking met Myriam en vinden het dan ook zeer jammer dat zij vertrekt. Tegelijkertijd waarderen we de eerlijkheid van Myriam in het besef dat de keuze haar zwaar is gevallen. Gelukkig blijft zij zich met haar kennis en ervaring op andere wijze inzetten voor het thema huiselijk geweld blijft zij ons – zij het op afstand – steunen in onze belangrijke missie in het duurzaam stoppen van geweld.

De werving voor een nieuw lid raad van toezicht is inmiddels gestart en we hebben er vertrouwen in dat de raad van toezicht snel een opvolger kan benoemen.

 

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.