Onze organisatie

Wat doet Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond?

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is er voor advies, voor het aannemen en beoordelen van meldingen, voor het zelf plegen van interventies, het doen van onderzoek en/of zorgen dat er hulpverlening wordt ingezet rond huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Veilig Thuis is er voor iedereen in de regio Rotterdam Rijnmond: voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Veilig Thuis heeft een team van deskundige procesregisseurs, gedragswetenschappers en vertrouwensartsen, waar u zorgen over uzelf, een kind, een gezin of partner, aan kunt voorleggen.

Samenwerking met 13 regiogemeenten
Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond werkt voor en samen met dertien gemeenten in de regio. Te weten: Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Goeree Overflakkee, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam (inclusief Hoek van Holland), Schiedam, Vlaardingen en Voorne aan Zee.

Werken in vier gebieden
Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond werkt in vier gebieden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de partners in het veld en de lokale infrastructuur.
De vier gebieden waarin wij werken zijn:

  • Regio Noord: Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland
  • Regio Oost: Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, stadscentrum, Delfshaven, Kralingen-Crooswijk, Noord, Overschie, Hillegersberg- Schiebroek en Hoek van Holland
  • Regio stad Rotterdam Zuid: Feijenoord, IJsselmonde, Charlois, Rozenburg en Hoogvliet-Pernis
  • Regio Zuid West: Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard, Nissewaard, Voorne aan Zee en Goeree-Overflakkee

Jaarverslagen

Klachtenregeling

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.