Werken bij

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is regelmatig op zoek naar zorgprofessionals die zich met ons in willen zetten voor veiligheid in de huiselijke sfeer.

Ben jij iemand die stevig in zijn schoenen staat en vind je het leuk om te werken binnen een veranderede en uitdagende werkomgeving? Wil je een bijdrage leveren aan het stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling? Ben jij slagvaardig en samenwerkingsgericht? Wie weet is werken bij Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond iets voor jou!

Samen werken

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is er voor advies en ondersteuning rondom huiselijk geweld en kindermishandeling. Daar hebben we mensen zoals jij voor nodig: die omkijken naar andere mensen, die gewend zijn initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en die niet opgeven voor iets gelukt is. Samen kunnen we iets bijzonders neerzetten. Bij Veilig Thuis werken procesregisseurs, werkbegeleiders, gedragswetenschappers en vertrouwensartsen in een informele werkomgeving nauw samen aan de veiligheid van ouderen, kinderen en gezinnen.

Maak het verschil

Zie jij jezelf werken bij een organisatie waarin jij met jouw passie het verschil kunt maken voor ouderen, gezinnen en kinderen? Heb jij je steentje bij te dragen aan het creëren van veiligheid binnen een gezinssysteem en wil je jezelf ontwikkelen? Kies dan voor een loopbaan bij Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. Jouw ideeën kunnen het verschil maken!

World Class Work Place

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is een voorbeeld op het gebied van goed werkgeverschap. Met een overall tevredenheid van 7.5 hebben we het World Class Work Place keurmerk behaald. Dit betekent dat medewerkers van Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond, vergeleken met branchegenoten Jeugdzorg, een boven gemiddelde score hebben gegeven op de punten werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

World Class Work Place 2021

 

Vacatures

Vind hier het actuele overzicht van alle vacatures.

Lees meer

Stage mogelijkheden

Veilig Thuis is dé plek om een enorme dosis ervaring op te doen.

Lees meer

Onze medewerkers

Waarom kiezen voor Veilig Thuis? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen.

Lees meer

Wij bieden jou

Nieuwsgierig wat wij te bieden hebben, klik dan hier!

Lees meer