Wij bieden jou

Samen met alle collega’s zetten wij ons in voor veiligheid in de huiselijke sfeer. Stuk voor stuk, betrokken en gedreven collega’s die het belangrijk vinden dat ouderen, volwassenen en kinderen zonder geweld met elkaar omgaan en kunnen opgroeien. En daar zijn we trots op!

Of we nu werkzaam zijn als procesregisseur, vertrouwensarts, secretaresse, gedragswetenschapper, gastvrouw of manager, we dragen allemaal bij aan dat gezamenlijke doel: een veilig thuis voor iedereen. We werken nauw samen en hebben een onderlinge plezierige sfeer.

Iedere maand starten we gezamenlijk met een ochtendbriefing voor de hele organisatie. De stand van zaken, interne- en externe ontwikkelingen worden dan doorgenomen. Op sommige afdelingen wordt zelfs dagelijks gezamenlijk gestart. Zo’n ochtendbriefing heeft meestal een informeel karakter waar de taken, stand van zaken en verwachtingen voor dié dag worden gedeeld.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond houdt haar mensen graag gezond. Een prettige werkomgeving kan hierbij een belangrijke rol spelen. We hebben een nieuw kantoor met nieuwe faciliteiten en bij de koffiecorners is vers fruit te vinden. Ook hebben we zowel een interne- als een externe vertrouwenspersoon.

We hebben flexibele werkplekken en bieden daardoor de mogelijkheid om overal te kunnen werken. Alle medewerkers krijgen daarom een laptop en mobiele telefoon tot hun beschikking. Ook hebben we een dienstfiets en dienstauto waarmee je naar externe afspraken kunt gaan.

Tot slot zijn we goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ons kantoor ligt op nog geen 5 minuten lopen van metrostation Maashaven in Rotterdam. Erg handig, want gebruik van OV voor woon-werkverkeer vergoeden wij volledig.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een salaris conform de cao-Jeugdzorg en arbeidvoorwaarden zoals:

  • 8% vakantietoeslag
  • 8,3% eindejaarsuitkering
  • pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • verzekeringen
  • bij gebruik openbaar vervoer volledige vergoeding woon-/werkverkeer
  • flexibele verlofregeling
  • meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Bekijk hier de CAO Jeugdzorg.

 

 

Fotografie: Bureau Vandervorm en Fotograaf Stijn Poelstra.

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.