Wij bieden jou

Samen met alle collega’s zetten wij ons in voor de veiligheid in de huiselijke sfeer. Al onze medewerkers zijn erg betrokken en gedreven. We dragen allemaal bij aan een situatie waarin ouderen, volwassenen en kinderen zonder geweld met elkaar om kunnen gaan, dit doen we zodat ze kunnen opgroeien in een veilige omgeving. En daar zijn we trots op!

Of je nu werkzaam bent als procesregisseur, vertrouwensarts, secretaresse, gedragswetenschapper, gastvrouw of manager, het maakt niet uit. We dragen allemaal bij aan dat gezamenlijke doel: een veilig thuis voor iedereen. Dit doen we door binnen Veilig Thuis nauw met elkaar samen te werken in een onderling plezierige sfeer. Dat vinden we belangrijk, omdat ons werk veel van ons vraagt. Een gezellige werksfeer draagt bij aan een fijne balans tussen in- en ontspanning en aan de balans werk/privé.

Om de betrokkenheid binnen Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond te onderhouden is er iedere maand een briefing, dit is voor alle medewerkers binnen de organisatie. Op dit moment doen we de briefing digitaal en is deze voor iedereen te zien via ons intranet. Als het allemaal weer mag wordt het weer een fysieke bijeenkomst, waarbij iedereen vragen kan stellen. Tijdens de briefing wordt de stand van zaken besproken en worden de in- en externe ontwikkelingen doorgenomen. Sommige afdelingen kiezen er ook voor om dagelijks gezamenlijk te starten. Deze ochtendbriefing heeft meestal een informeel karakter waar de taken, stand van zaken en verwachtingen voor dié dag worden gedeeld en verdeeld.

Daarnaast houdt Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond graag haar medewerkers gezond door een prettige werkomgeving te creëren. We hebben een zonnig en licht kantoor met diverse faciliteiten en er ligt er vers fruit bij de koffiecorners.  Ook ligt er dikwijls iets zoets, want er wordt veel gezamenlijk gevierd. Verder hebben we zowel een interne- als een externe vertrouwenspersoon.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond valt onder de CAO Jeugdzorg. Als arbeidsvoorwaarde hebben wij een meerkeuzesysteem. In dit systeem kan je als medewerker zelf bepalen of je bepaalde arbeidsvoorwaarden (vakantie uren of salaris) fiscaal wilt uitruilen voor o.a. een fiets, extra studiekosten, sportschool of een privé device of telefoon.

Alle medewerkers krijgen bij indiensttreding een laptop en mobiele telefoon tot hun beschikking. Hiermee creëren we flexibele werkplekken zowel op kantoor als thuis. Je mag namelijk voor maximaal 50% van je contracturen thuiswerken. Binnen het team waarin je werkt wordt het werkrooster overlegd. Je zorgt er namelijk als team voor dat er voldoende mensen op kantoor zijn om de taken te verrichten. Door goed met elkaar hierover te praten is er ook altijd de mogelijkheid om bij calamiteiten vanuit huis te werken.

Tot slot zijn we goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ons kantoor ligt op nog geen 5 minuten lopen van metrostation Maashaven in Rotterdam. Wanneer je bij ons komt werken krijg je een OV-businesscard. Erg handig, want gebruik van OV voor woon-werkverkeer vergoeden wij volledig. Parkeren bij het pand is lastig, daarom is de P&R bij metrostation Slinge een goed alternatief. Met je OV-businesscard parkeer je daar gratis, ben je met twee metrohaltes op kantoor én heb je toch de auto bij de hand. Ook zijn er dienstfietsen en dienstauto’s waarmee je naar externe afspraken kunt gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een salaris conform de cao-Jeugdzorg en arbeidvoorwaarden zoals:

  • 8% vakantietoeslag
  • 8,3% eindejaarsuitkering
  • pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • verzekeringen
  • bij gebruik openbaar vervoer volledige vergoeding woon-/werkverkeer
  • flexibele verlofregeling
  • meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Bekijk hier de CAO Jeugdzorg.

Wat gebeurt er als je belt?

Stap 1

Wij luisteren naar je verhaal

Stap 2

Je krijgt advies

Stap 3

We zoeken samen hulp

Niet altijd is het meteen duidelijk wat er aan de hand is. Soms volgt er eerst onderzoek. Je kunt ons veilig bellen, 7 dagen per week, 24 uur én gratis. Bel 0800 2000.